WAAROM DTC?

MEEDENKEN

In het meedenken is een belangrijke rol voor ons weggelegd. Wij duiken in gaten die anderen open laten. We volgen uw project niet alleen, we zitten er middenin. Daarom weten we de weg in kabelland. Dat is goed om te weten.

KNIPSTUKKEN

Da’s slim: kabels die we voor u per segment verpakken. Daarmee nemen we een deel van uw productieproces uit handen. Wij kunnen immers doorgaans sneller uit de voeten dan u dat op locatie kunt.

24/7 BESCHIKBAAR

De 9-tot-5-mentaliteit? Die is ons vreemd. Onze mensen zijn nagenoeg de klok rond bereikbaar. Wij zijn er voor onze klanten; niet alleen tijdens kantooruren, maar altijd!  “DTC Elektro, always connected”.

LABELEN

De vragen vanuit de markt veranderen continu, en wij innoveren continu mee. Zo leveren we kabel op de door u gewenste lengtes, voorzien van labels en coderingen. Gemak dient immers de mens!

SNELLE SERVICE

De klant heeft altijd haast, wil door en móet door. Juist daarin schuilt een wezenlijk deel van onze kracht. Is haast geboden, dan wordt er overeenkomstig gehandeld! Wij verkopen eigenlijk geen producten, maar oplossingen.

MAATWERK

Daagt u ons uit met speciale wensen? Geen probleem; dan vinden wij het helemáál leuk worden! We zijn vakkundig, bekabelen is ons ding. Leg uw wensen bij ons neer; wij gaan er voor u mee aan de slag!